Keresés

Részletes keresés

Setni Creative Commons License 2001.10.29 0 0 4
Ecseri úti oviba jártam. nagycsoportos koromban volt az első nagy szerelem: Kocskotály vagy Kocskoták??? Szilvi. Ő kiscsoportos. Egészen addig jutottunk hogy megfogtuk egymás kezét:-))
Törölt nick Creative Commons License 1999.08.04 0 0 3
Elő kellene keríteni az óvónéniket és megkérdezni, hogy kinek húzogattam leginkább a haját, illetve kinek rúgdostam meg a babáját, mert valószínűleg ő volt az. Én már nem emlékszem rá, az biztos.
valesz Creative Commons License 1999.08.04 0 0 2
Hmmm, tudatalatti pedofilia-flash, avagy ki mit csinalt a delutani alvaskor?
Persze mindenkinek megvolt a maga valasztottja, bar az en jeloltem nem maradt annyira emlekezetes, mint az alt isis, meg gimis. Az viszont fix, hogy a farsangi verseny abbol allt, hogy lanyok-fiuk egymassal szemben allnak, es el kellett donteni kie a legjobb maskara. Kerdes nem volt> a fiuknal en nyertem, mert a nom rabeszelte a lanyokat, a lanyoknal a nom nyert, mert rabeszeltem a fiukat.

-v-

Dest Creative Commons License 1999.08.04 0 0 1
óóóóóó, de régi topic, na most felrakom az első helyre :-). Kicsit nosztalgiázunk. Ugyan nem tom milyen tabutémáeól beszél itt alattam a t. polgártárs. Egyszer egy lány (én úgy gondolom) belém zúgott oviban. Kár, hogy nem viszonoztam. Talán nem tetszett igazán a búrája. Így utólag kár volt kihagyni, annyira nem volt csúnya.
dee Creative Commons License 1998.06.14 0 0 0
Hé!
Nem látod,hogy ez tabutéma?
PestiSuttyó Creative Commons License 1998.06.08 0 0 topiknyitó
Hmmmmmm, milyen szép is volt az akkor még.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!